zaalvoetbalschoen Lunar Gato II

zaalvoetbalschoen Lunar Gato II

In februari heeft Nike de Lunar Gato II futsal boots terug op de markt gebracht nadat ze in 2014 waren opgeschort, daarom zullen we nu alle sterke en zwakke punten van deze schoenen bespreken. Laten we beginnen met het identificeren van de echte voor- en nadelen van de nieuwe Lunar Gato II.

Om te beginnen willen we zeggen dat de schoentechnologie sinds de eerste release niet is veranderd. De Lunar Gato II herstelt alles wat geliefd was aan de originele Lunar Gato II, inclusief het Lunarlon schuimkussen en een niet-strepende rubberen buitenzool. En dat is eigenlijk niet het goede nieuws, want iedereen wachtte op enkele nieuwe innovatieve technologieën die zouden worden gebruikt bij het opnieuw opstarten van de historische voetbalschoen van Nike.

Toch hebben de iconische Nike Lunar Gato zaalvoetbalschoenen veel voordelen. Een van de grote pluspunten van de Lunar Gato II is het bovenwerk van zacht geitenleer dat de ‘aanraking’ van de bal verhoogt en zorgt voor extra duurzaamheid en uitstekende adaptieve eigenschappen. Deze schoenen zijn direct uit de doos zeer comfortabel en vereisen zeer weinig inlooptijd. De mesh-panelen zorgen voor extra ademend vermogen. De buitenzool is gemaakt van een redelijk zacht rubber dat zorgt voor responsieve demping, flexibiliteit en grip op elk speeloppervlak dat het tegenkomt. We willen er ook op wijzen dat Nike’s beroemde Lunar Gato futsal silhouet niet is veranderd – het ziet er nog steeds geweldig uit, niet?

Als we het hebben over de nadelen van Lunar Gato II, moeten we vermelden dat deze schoenen ongemakkelijk kunnen zijn voor degenen die breder dan gemiddeld lopen. Een andere klacht is de HyperFuse-technologie. Dat is cool dat het je voeten laat ademen, maar hierdoor gaat de algehele stabiliteit van de voet een beetje verloren. Het grootste nadeel van deze schoenen is echter het gaas gemaakt van dun synthetisch materiaal. Dit probleem is vooral relevant voor de binnenkant van de schoen, waar regelmatig contact met de bal optreedt. Aan de ene kant lijkt extra ademend vermogen een nuttige functie voor de voetbalschoenen te zijn, maar aan de andere kant zeggen sommige spelers die 3-4 maanden lang intensief Nike Lunar Gato II gebruikten, dat het hierdoor snel verslijt.

Voors en tegens afwegen, moeten we het erover eens zijn dat Nike Lunar Gato II zeker 8 van de 10 verdient. Het is een zaalvoetbalschoen van goede kwaliteit met verbazingwekkend comfort, veerkrachtig dempingssysteem, ademend vermogen en een uitstekend balgevoel. Als je de Lunar Gato nog niet eerder hebt gehad, moet je het zeker proberen.

De nieuwe kleuren blijven het hele jaar door verschijnen. Onlangs werd de Lunar Gato II uitgebracht in het lichtgrijze en opvallende oranje en is nu beschikbaar in drie nieuwe kleuren

Check hier de zaalvoetbalschoenen voor slechts 69,99

(c) Christina van Futsal Stories. Originele bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*