Top 3 Asics dames volleybalschoenen

Een goede keuze volleybalschoenen maken is lastig. Maar om je te helpen heb ik een top 3 opgesteld. Deze top 3 is opgesteld aan de hand van reviews van gebruikers en breed onderzoek naar de specificaties. Mocht je iets meer informatie willen over het merk Asics, check dan even de pagina merken.

Top 3 Asics Dames volleybalschoenen:

1) Asics Sky Elite FF MT wit rood volleybalschoenen dames

Deze heerlijke dames volleybalschoenen zijn verkrijgbaar als hoge volleybalschoen en als lage volleybalschoen. Tevens is deze schoen verkrijgbaar is 7 verschillende maten van maat 38 tot 42,5. Voor de  schokabsorptie, om de demping te bevorderen bevat deze schoen aan de achterkant de unieke Asics GEL technology. De tussenzool bevat FLUIDRIDE technology, en extra ondersteuning komt door het TRUSSTIC SYSTEM. Nog meer demping wordt gegeven door de Ortholite sockliner, wat tevens zorgt voor effectief vochtbeheer. Al met al is deze trendy volleybalschoen duidelijk de nummer 1 in de lijst.

Deze schoen is onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

Totaal score:
4.7/5

2) Asics Gel-Tactic Indoorschoenen Dames Sportschoenen

Deze smaakvolle Asics zijn eens niet knalroze, maar mooi blauw. Ondanks dat het indoor sportschoenen zijn, en geen volleybalschoenen, heeft hij wel goede specificaties. Deze schoen heeft namelijk een spEVA tussenzool, GEL-cushioning in de zool en een wet grip rubber buitenzool. Dit geeft aan dat deze schoen goede grip heeft, wendbaar is en veel demping. Al met al ideaal voor de volleyballer!

Onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

Totaal score:
4.2/5

3) Volleybalschoenen Gel Spike voor dames wit en roze Asics

Deze volleybalschoenen zijn de ideale schoen voor de kleine portemonnee. Het is een goedkope dames volleybalschoen, met voldoende kwaliteit voor de recreatieve volleyballer. Om deze schoen comfortabel te maken en genoeg demping is er bij de voorvoet een gel-demping gemaakt, en over de hele zool is er gebruik gemaakt van EVA-schuim. Daarnaast zorgt het TRUSSTIC systeem en PU voor stabiliteit en voortstuwing.

Onder andere verkrijgbaar bij Decathlon.

Totaal score:
3.5/5

P.S. benieuwd geworden naar de top 3 Mizuno dames volleybalschoenen

Of ben je er nog niet uit? Doe de quiz