Review: Volleybalschoenen collectie 2021

Review: Volleybalschoenen collectie 2021

Het is 2021! Een nieuw jaar, en een nieuwe collectie volleybalschoenen! Zo heeft Mizuno nieuwe stappers uitgebracht, maar is ook ASICS niet stil blijven zitten. Wel is duidelijk dat rood de nieuwe trend is bij de mannen! 

 

Dit is de nieuwe ASICS Sky Elite FF Tokyo, uit de nieuwe ASICS volleybalschoenen collectie.

Het is een rode schoen met zwarte lijnen. Hij ademt erg goed, en is uitermate geschikt voor volleyballen! Dit komt omdat hij gemaakt is van goede MESH kwaliteit. Er zit lekker veel vering in, ideaal voor een midden of spelverdeler. 

Verder is de schoen gemaakt van leer, stof en rubber. De rubber is voorzien van ASICS technologie, dat wil zeggen, je hebt veel grip.

Deze schoen is ontworpen voor mannen, maar voldoet ook als vrouwenvolleybalschoen als je iets bredere voeten hebt. De schoen valt normaal, dus het is niet nodig om een maatje groter te bestellen (zoals bij Mizuno vaak wel zo is).

Deze ASICS volleybalschoenen zijn beschikbaar in 17 verschillende maten. Klik op de maat om te zien of jouw maat nog beschikbaar is. 

Maat 39 tot 42.5

Maat 43.5 tot 47

Maat 48 tot 50.5

39

43.5

48

39.5

44

49

40

44.5

50.5

40.5

45

 

41.5

46

 

42

46.5

 

42.5

47

 

De nieuwe collectie van 2021 kleurt rood!

Want ook de nieuwe Mizuno Wave Lighting Z5 is rood met zwart gekleurd. Dit is tevens een herenmodel. Mizuno heeft deze uitvoering in zowel laag als hoog model uitgebracht.

Het is een hele lichte schoen, ideaal voor een passenloper met snel voetenwerk. De kwaliteit is ook erg goed, zoals we van Mizuno gewend zijn.

De schoen zit zoals zijn voorgangers. Dat wil zeggen dat hij iets smaller zit dan bijvoorbeeld ASICS. Hij is beschikbaar van maat 38 tot maat 48.5.

Over het algemeen is het een goede stevige schoen met een goede pasvorm. Het hoge model zorgt ook voor extra bescherming bij de enkels, wat voor volleybal natuurlijk erg handig is. 

Oke oke, dit is geen nieuwe uit het seizoen 2021, want die is nog niet uit. Maar het is wel een recent uitgebrachte dames volleybalschoen van ASICS (en hoe vaak hebben we sinds de zomer van 2020 nou echt kunnen volleyballen). 

Ook bij de dames komt het zwart terug in het design van de schoen. Wel blijft heel vrouwelijk de roze tint de over toon houden. Jammer, ik had graag, net als bij de mannen, ook rood gezien!

Deze volleybalschoen is verrassend laag geprijsd voor de ASICS kwaliteit die hij levert. 

De schoen maakt deel uit van de ASICS Gel-Beyond serie. Dit is een serie die ze continu verder ontwikkelen. 

De schoen is beschikbaar in de maten 37 tot 46.

De ASICS volleybalschoenen zijn onder andere beschikbaar bij de volleybalshop, bol.com en plutosport. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*